logo
Реєстрація | Вхід

Головна » 2010 » Серпень » 19 » Українські Мальдіви
12:42
Українські Мальдіви

"Українські Мальдіви" - саме така асоціація виникла в мене, після того як я побував в Лазурному. Це дивовижне й казкове місце...

Мальдівські острови - це справжній рай, ідеальне місце для повної релаксації. Тисячі піщаних острівців, загублених в бірюзових водах Індійського океану, місце, де божевільне життя сучасних мегаполісів перестає мати будь-який сенс, де вас чекають тиша, спокій і повне єднання з природою. На Мальдівах незліченну кількість дивовижних різнокольорових рибок, казкової краси корали, величезні пальми, яскраві фарби квітів, білосніжний пісок пляжів, найчистіше море і рідкісної краси заходи Сонця. Мальдіви - ідеальне місце для весільної подорожі.

Довжелезні білосніжні пляжі Лазурного можна порівнювати хіба що із Мальдівськими. Не вистачатиме лише пальм, коралів та кольорових рибок, а в усьому іншому те ж саме, тобто повна релаксація. Та й місцева фауна досить різноманітна - на узбережжі господарюють чайки,  на хвилях іноді рибалять птахи-пірначі, а у воді можна часто зустріти дельфінів, спіймати креветки, краби, кефаль, бички тощо. 

Саме у Лазурному можна отримати максимальне задоволення від відпочинку на морі. Ви зможете прогулятись до лиману, в якому вода у спекотний день прогрівається вище температури тіла, і який надійно захищений від хвиль відкритого моря островом Джарилгач. Окрім того, Ви можете усамітнитись на острові Джарилгач, пройшовши пляжем подалі від інших відпочиваючих. Для того щоб дістатись до острова не обов'язково бути вправним плавцем, перейти можна й по косі через лиман кількасот метрів. Також можна перепливти декілька метрів через достатньо сильну течію протоки між островом та берегом Лазурного, звичайно якщо Ви досить впевнено плаваєте. Зі сторони відкритого моря по косі переходити на острів не слід, оскільки іноді течія буває надто сильною (під час відливів) і Вас може винести у відкрите море віч-на-віч із стихією (бували такі випадки).

Переглядів: 2752 | Додав: Buhgalter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню
Опитування
Реклама
     RSS підписка
Статистика
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архіви
Lazurne.at.ua © 2010 - Відпочинок на найкращих пляжах Чорного Моря!